VADECO d.o.o. je tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, a primarna djelatnost je proizvodnja i distribucija proizvoda za profesionalnu dezinfekciju. Iako smo mlado poduzeće kvaliteta naših proizvoda je, osim na tržištu RH, prepoznata i na inozemnim tržištima sa tendencijama širenja.
Vadesept proizvodi su jedinstveni, jer pri proizvodnji koristimo najnoviju i najmoderniju tehnologiju koja omogućava uništavanje mikroorganizama mehanički, a ne kemijski kao svi ostali proizvodi.
Proizvodi ne izazivaju rezistentnost, te ne sadrže alkohol, klor, klorne spojeve, amonijak, kvarterne soli, aldehide. Nemaju neugodan miris, a sirovine imaju značajke ''food grade'', odnosno mogu se koristiti u svim procesima prehrambene industrije.
Imaju širok spektar djelovanja na gram-pozitivne i gram-negativne bakterije (uključujući Mycobacterium TBC, MRSA), viruse (COVID-19, HIV, HBV), gljivice i spore.
Certifikati koje posjedujemo zadovoljavaju EU NORME, a rađeni su u mikrobiološkim laboratorijima iz Njemačke (SGS) i Engleske (Eurofins), te mikrobiološka analiza Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Andrija Štampar iz kojih je vidljivo da Vadesept ima baktericidno, virucidno, fungicidno i sporicidno djelovanje.
Uništavaju 99,99% svi poznatih patogenih mikroorganizama. Primjenjivi su na svim površinama od svih materijala, i u više metoda primjene dezinfekcije.
Imaju produženo djelovanje do 7h, te posjeduju HALAL certifikat.