Plaćanje i dostava

Mogućnosti plaćanja
Za naše kupce osigurali smo mogućnost plaćanja gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke, prethodnom uplatom na bankovni račun (Internet bankarstvo) ili online plaćanje putem PayPal računa.
• Sigurno plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja ili uplatnicom omogućeno je do 999,00 kn.
• Za iznose iznad 1.000,00 kn plaćanje se provodi prethodnom bankovnom uplatom ili putem PayPal računa.

Plaćanje pouzećem
Nakon što zaprimimo narudžbu, paket ćemo Vam poslati na adresu primatelja, a naručeno ćete platiti gotovinom dostavljaču prilikom uručenja pošiljke.
U procesu narudžbe možete navesti kada Vam najviše odgovara da Vam paket bude dostavljen.
Plaćanje internet bankarstvom/ općom uplatnicom
Odabirom ovog načina plaćanja, odmah po zaprimanju Vaše narudžbe dobit ćete putem e-maila ponudu s podacima za uplatu.
Uplatu možete izvršiti Internet bankarstvom, u banci, Pošti ili Fini. Paket Vam šaljemo čim uplata bude vidljiva na našem žiro računu.
Online plaćanje putem PayPal računa
Danas je jedan od najrasprostranjenijih i najsigurnijih sustava plaćanja putem Interneta ikad. Njegove usluge koristi više od 100 mil. ljudi u cijelom svijetu, u 103 zemlje. Zbog naše sigurnosti i svestranosti odabrali smo PayPal koji će vam olakšati plaćanja između Vas i naše internetske trgovine.
Podržavamo li kartično plaćanje?
U ovom trenutku ne podržavamo kartično plaćanje.
Dostava
Robu dostavlja kurirska služba DPD Croatia d.o.o.
PODRUČJE DOSTAVE
Robu dostavljamo isključivo na cijelo područje Republike Hrvatske.
Koliko traje da se paket dostavi?
Vrijeme od narudžbe pa do isporuke paketa ovisi o sljedećem:
• o raspoloživosti proizvoda: neke proizvode imamo na skladištu, a neke trebamo prvo proizvesti. Raspoloživost je navedena uz proizvod.
• o mjestu u koje Vam dostavljamo: dostavna služba u veće gradove dostavlja u roku 1 radnog dana od preuzimanja paketa, a u rijetkim slučajevima moguće je i duže vrijeme dostave (izolirana mjesta ili udaljeni otoci s neredovitim trajektnim linijama).

Ako danas naručujete proizvod koji je odmah dostupan, dobiti ćete ga najčešće u roku od jednog do tri radna dana.
Ako narudžba sadrži više proizvoda različite raspoloživosti pričekat ćemo da svi proizvodi budu kod nas prije nego ih pošaljemo.
U vrijeme kada dostavna služba zaprimi Vaš paket, dobit ćete SMS/e-mail obavijest, dok ćete na sam dan isporuke dobiti još jednu obavijesti o točnijem vremenu isporuke.
Ostali uvjeti dostave:
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja proizvoda.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.