UVJETI PRODAJE

Ovi Uvjeti, kao i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz informacije o određenim proizvodima predstavljaju ponudu za sklapanje Ugovora te korisnik zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima iste prihvaća, čime se smatra da je zaključen Ugovor između korisnika i VADECO d.o.o., a prema uvjetima prodaje navedenim u ovim Uvjetima.

Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupnja odabranog proizvoda ili usluge putem web-shop-a uz plaćanje odgovarajuće naknade – cijene toga proizvoda ili usluge. Ugovor se zaključuje sredstvima daljnje komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem: Interneta te telefona s ljudskim posredovanjem i bez njega.

U slučaju sklapanja ugovora na daljinu, obavijest iz članka 57. stavka 1. ovoga Zakona mora biti prilagođena sredstvu daljinske komunikacije koje se koristi te mora biti priopćena jednostavnim i razumljivim jezikom, a ako se daje na trajnom mediju, mora biti i čitljiva.

Ako se ugovor sklapa putem sredstva daljinske komunikacije koje omogućava ograničen prostor ili ograničeno vrijeme za prikaz obavijesti, trgovac je dužan putem toga sredstva daljinske komunikacije obavijestiti potrošača barem o podacima iz članka 57. stavka 1. točaka 1., 2., 5., 8. i 15. i stavaka 4. do 6. ovoga Zakona.

Ako u svrhu sklapanja ugovora trgovac kontaktira potrošača putem telefona dužan je na početku komunikacije navesti svoj identitet, odnosno identitet osobe u čije ime i/ili za čiji račun nastupa te komercijalnu svrhu poziva, što ne isključuje obvezu trgovca iz stavka 2. ovoga članka.

CIJENE

Cijene proizvoda i usluga istaknute na internet stranicama izražene su u hrvatskim kunama ("HRK") i uključuju porez na dodanu vrijednost odnosno nakon registracije kupca veleprodajne cijene bez poreza na dodanu vrijednost te ukupni iznos te porez na dodanu vrijednost iskazuju na specifikaciji narudžbe neposredno prije slanja. U cijene proizvoda nisu uključeni troškovi dostave. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i / ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

Potvrdom kupovine korisnici završavaju postupak kupovine putem web shop usluge. Ugovor o kupoprodaji je sklopljen u trenutku odabira slaganja s Uvjetima poslovanja te potvrdom kupca da shvaća obvezu plaćanja.

NARUČIVANJE PUTEM WEB STRANICE

Roba se naručuje elektronskim putem klikom na „stavi u košaru“.

Odabrani proizvodi se spremaju u potrošačku košaricu te se u željenom trenutku narudžba šalje klikom na „naručujem odabrane artikle“. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac prođe cijeli proces narudžbe i na ekranu mu se prikaže obavijest da je narudžba uspješno primljena te na E-mail kojim je registriran primi potvrdu da je narudžba zaprimljena od strane DUGA GLOBAL d.o.o.

Slanjem narudžbe podrazumijeva se da je kupac prihvatio uvjete poslovanja prodavatelja te da se sklopljen ugovor o prodaji na daljinu.

Tijek obrade i isporuke narudžbe kupac može pratiti kroz sustav „Status narudžbe“.